Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще се провери,тъкмо ще си почистя и радиатора(нали от там се сменят ремъците),мисля открих въпросния датчик за водата на дясната глава от към перката почистих му клемите и сложих контактен спреи.
    Пробвах колата на ПРОПАН-БУТАН не ме питаите как че ме е срам но колата работеше много добре в ниските обороти,не прекъсваше само имаше недостиг на газ в високите обороти (не съм ползвал изпарител).
    Забравих да ви спомена че колата като загрее на бензин прегърмява в ауспуха и изкарва чернилка и леко прегърмява в дебитомера .
    Last edited by morrty; d.m.y г., 18:03.

Comment

Маи трябва да играе "хамара" , наис а

Даите снимка на някои не деформоран да знам колко да млатя по моя картер
      Attached Files

Comment

никои не помага с картера,толкова ли е зле че чак не пишете ве Алфета

Comment

нещо такова трябва да се получи
          Attached Files
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Днес реших да промия водната система на Алфето и ето какво "злато " излезе от там.
            И сега водя едни преговори за едни оригинални джентета за момата и малко неини снимки.
            Attached Files
            Last edited by morrty; d.m.y г., 17:21.

Comment

Колега, твоята е досущ като моята .От сега нататък карай Алфата само с антифриз.
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

Колегата GROZDAN e прав само с антифриз но пак да ти кажа колега излиза това 'злато' аз моята е карам от 1993 и като и правя такива промивки си излиза ръждива вода айде поздрави

'
                alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Изпусне ли се колата веднъж да се покара с вода по-продължително време вечно ще има ръжда. За щастие и 2-те ми коли са били карани от предишните им собственици само с антифриз.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

късметлия си ти,моята я промих и сега пак е в това състояние гадост

Comment

момци каква е тази букса и това устроиство,че и извадено и сложено положение все тая на бензин и на газ.
                      Само кадето моята е с Джетроника
                      Attached Files
                      Last edited by morrty; d.m.y г., 11:21.

Comment

Притежавам тези книжки за 33 ако някои го интересува нещо от там да се обажда.
                        Колеги тая лампа на Алфа контрола за маслото ми извади очите да свети и това е сложил съм буксата на щеката,сменил съм маслото,маслото е в граници не видях някаде да има извадена букса за някои датчик и тва е свети ли свети и то само малката лампа с нарисуваната щекичка.
                        Attached Files
                        Last edited by morrty; d.m.y г., 11:53.

Comment

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                          момци каква е тази букса и това устроиство,че и извадено и сложено положение все тая на бензин и на газ.
                          Само кадето моята е с Джетроника
                          това е TPS
                          точка

Comment

Колев ама всичко разбрах за този ТПС,даи малко по подробно

Comment

тротъл позишън сензор
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Крис редно ли е като му извадя буксата ТПС на рабитещ двигател тои да продължава да работи,мисълта ми е да разбера дали туи животно работи или не

Comment

Working...
                                X